cheers!
En route vers 2020 Découvrez notre sélection spéciale fêtes!Wijn is altijd een dankbaar geschenk. Wie drinkt er niet graag een lekker glas? Maar hoe zorg je er voor dat een wijnbox geen inspiratieloos cadeau is maar juist perfect beantwoordt aan de wensen van jouw gelukkige?

Met onze Cool Gifts helpen we een handje.Gift Boxen

Verras eens met onze wijnboxen! Of je nu op zoek bent naar een attentie voor de echte wijnkenner of voor iemand die gewoon houdt van lekker eten én lekkere wijn. Met één van onze Cool Gift Boxen zit je altijd goed.

Hoe werkt het:

1. Ontdek onze Cool Gift Boxen en kies je favoriet uit om cadeau te geven, of jezelf gewoon te verwennen.

2. Wij leveren de Gift Box bij jou thuis of meteen bij de gelukkige die het mag ontvangen.

3. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de Gift Box? Laat het ons weten en wij zorgen voor de Best Wishes.

Ontdek ons volledig assortiment Gift BoxenGift Cards

Weet je niet welke wijn cadeau te doen? Ben je op zoek naar een last minute cadeau? Dan is de (digitale) Cool Gift Card een ideale oplossing voor jou.

Hoe werkt het:

1. Je kan je Gift Card met gewenste bedrag online bestellen.

2. De voucher kan zowel digitaal als per post verstuurd worden. Geef bij de checkout in de opmerkingen even mee wat we moeten doen. We zorgen dat je deze snel ontvangt.

3. De gelukkige gebruikt de unieke online code bij de checkout of in onze Vinetiq Taste-in Store. 

Jancis Robinson x Richard Brendon Glassware

Master of Wine Jancis Robinson is de meest gerespecteerde wijnrecensent en wijnjournalist ter wereld. Ze werd gek van de vele verschillende glazen en de idee dat elke wijnvariëteit een eigen glas nodig heeft. Wit, rood, sparkling: Jancis zag géén reden waarom er niet één glas kon bedacht worden die eer doet aan elke wijn.

Samen met de Londense designer Richard Brendon zette Jancis de wijnwereld op z’n kop door hét ultieme wijnglas te ontwikkelen. Eenvoud, durf en klasse. Exclusief te koop bij Vinetiq.

Ontdek het volledige gamma Glassware

Gifts op Maat

Vind je niet helemaal je goesting tussen onze cool gifts? Je kan ook zelf de wijnen samenstellen en bij de checkout vermelden dat het om een geschenk gaat.

Twijfels over welke wijnen? Onze sommelier helpt je graag de knoop door te hakken. Met meer dan 300 wijnen van over de hele wereld in ons assortiment is er zéker iets bij voor jouw budget en geknipt voor jouw geschenken. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een voorstel op maat.

 

Copyright Vinetiq 2018 ©