Affinez votre choix

Pinot Blanc

3 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Wijndomein Aldeneyck Pinot Blanc 2018 België|Maasvallei Limburg
  14,95 €

  Bij deze Pinot Blanc ontbreekt het niet aan diepgang. Drinkplezier? Jawel. Maar ook erg gastronomisch met erg veel diepte in de wijn. Heldere gele kleur met een piepklein beetje petillant. In de neus royaal fruitplezier met impressies van Conference en een vleugje kruidig. In de mond mineralig, een grote lengte en een smaakrijke finale boordevol fraîcheur.

  Plus d'informations >
 2. Wijndomein Aldeneyck Pinot Noir Brut Rosé Belgique|Maasvallei Limburg
  20,95 €

  Deze rosé sparkling van Aldeneyck op basis van hoofdzakelijk Pinot Noir heeft een zachte zalmroze kleur met een weelderige mousse van fijne belletjes. De neus is expressief met geuren van rood fruit en wat brioche. Ook in de mond zit de balans van dit fruitbommetje goed dankzij de levendige zuren. Deze bubbel ademt finesse en concludeert met een lange finale.

  Plus d'informations >
 3. Wijndomein Aldeneyck Pinot 'Noir, Blanc, Gris' Brut Belgique|Maasvallei Limburg
  20,95 €
  Couleur jaune doré avec une mousse luxuriante de fines bulles. Le nez est expressif avec des parfums de fleurs de fruits et d'agrumes. La sensation en bouche est équilibrée, grâce à sa balance gustative parfaite et ses acides vifs. Ce produit gagnant provient directement du profond gravier de la Meuse, et se différencie par sa grande finesse, suivie d'une finale très longue. Plus d'informations >

3 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©