Proefboxen

18 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Half Bottle Box Goûtez nos vins en sécurité chez vous
  45,00 €

  3 beaux vins dans une taille de bouteille idéale pour le buveur de vin modeste. Petites bouteilles pour un maximum de plaisir.

  Plus d'informations >
 2. Een trio van mousserende wijnen uit de Loire en de Elzas. Klink op de eerste lentezon met deze frisse franse bubbels!

  Plus d'informations >
 3. Discover Tokaj Des vins uniques d'une région unique
  65,00 €

  Bien que la Hongrie soit l'un des pays viticoles les plus polyvalents d'Europe, les vins nous sont moins connus. Il est temps de changer cela!

  Plus d'informations >
 4. members only
  Discover Tantaka Proefbox Spanje|Txakoli de Alava
  Prix spécial 69,00 € Ancien prix 79,00 €

  Een proefbox van 4 nieuwe wijnen van Juanjo Tellatetxe Tanaka. Wijnen die op traditionele wijze geproduceerd worden, met het oog op eerlijkheid en respect voor het milieu. Verwacht je aan een complex en uitgebalanceerd glas bij deze witte wijnen uit het Baskenland.

  Plus d'informations >
 5. members only
  Discover Chevallier-Bernard Frankrijk|Savoie
  Prix spécial 72,00 € Ancien prix 82,00 €

  Een proefbox van 6 nieuwe wijnen van het koppel wijnmakers van Chevallier-Bernard, onlangs nog door de 'Guide Hachette des Vins' tot Wijnmaker van het Jaar 2021 verkozen. Frisse wijnen uit de Savoie, op hun fruit gemaakt, met een goede herkenbaarheid van druif en terroir.

  Plus d'informations >
 6. Een selectie van drie uitzonderlijke Duitse rieslings van onze beste domeinen. Als je dacht dat je alle stijlen had geproefd, is deze Discover box een fijn avontuur!

  Plus d'informations >
 7. Twijfel? Laat je verrassen en kies voor een ontdekkingsbox met 6 heerlijke lentewijnen. Wij selecteerden onze favorieten voor deze eerste zonnige dagen: driemaal wit, 2 rode en één rosé wijn. Denk: licht, elegant en in balans. Spring vibes gegarandeerd.

  Plus d'informations >
 8. members only
  New Arrivals Box
  Prix spécial 89,00 € Ancien prix 110,00 €

  Nog aan het twijfelen? Bestel dan eens onze New Arrival Proefbox met 6 nieuwkomers of nieuwe jaargangen. Na een uitgebreide proefsessie, vul je zo later deze maand gemakkelijk jouw wijnkelder verder aan met jouw favoriete 5 + 1 Member Deals!

  Plus d'informations >
 9. Oostenrijk Proefbox
  90,00 €

  Breng Oostenrijk naar jou thuis met deze cool climate proefbox. Ontdek de typische variëteiten van het land dankzij deze proefbox, 6 verschillende flessen in wit en rood, inclusief wijnfiches met info over de wijn en het domein.

  Plus d'informations >
 10. Verwacht in deze "Bestseller Box" niets minder dan de absolute top uit de Vinetiq charts. Stuk voor stuk wijnen die culinair breed inzetbaar zijn én garant staan voor onbekommerd drinkplezier.

  Plus d'informations >
 11. Een proefbox met 3 heerlijke lentewijnen om te openen tijdens de eerste zachte dagen. 2 witte wijnen en één rosé, die met het eerste terrasweer natuurlijk niet mag ontbreken.

  Plus d'informations >
 12. Proefbox Canada
  110,00 €

  Canada is verre van het meest voor de hand liggende wijnproducerende land. Toch zijn de Canadese wijngaarden in staat om zowel kwaliteit als kwantiteit te produceren. Ga op ontdekking en laat je verrassen door deze Canadese klassewijnen.

  Plus d'informations >
 13. Riesling Tasting Box
  110,00 €

  ‘Riesling, die Königin der Trauben’, beweert men in Duitsland wel eens. En terecht! Zes flessen Duitse riesling boordevol mineraliteit, fijne zuren en rijp fruit. Zum wohl!

  Plus d'informations >
 14. Discover Germany Box
  130,00 €

  Ontdek Duitsland als wijnland dankzij het meest uitgebreide boek ‘Wijnland Duitsland’ en deze proefbox van 6 Duitse wijnen.

  Plus d'informations >
 15. Voor Pinot Noir liefhebbers die zin hebben om eens wat nieuwe Pinot paden te bewandelen. 6 elegante rode wijnen uit verschillende cool climate regio's van over de hele wereld.

  Plus d'informations >
 16. Proef De Lente Box
  180,00 €

  Ook thuis is het met deze voorjaarswijnen zalig genieten van de eerste lentezon. Deze box is een combinatie van witte, rosé en rode wijnen die zich ideaal lenen voor die eerste apero's op jouw terras.

  Plus d'informations >
 17. Zilte*** hoofdsommelier Aaron Moeraert selecteerde de wijnselectie bij het unieke 6-gangen menu. Een gastronomische reis die elke levensgenieter kan bekoren. Haal de Zilte*** beleving in huis dankzij de Zilte*** x Vinetiq wijnbox en proef zelf van deze uitstekende selectie.

  Plus d'informations >
 18. Ontdek Duitsland als wijnland dankzij het meest uitgebreide boek ‘Wijnland Duitsland’ en deze uitgebreide proefbox van 12 Duitse wijnen.

  Plus d'informations >

18 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©