Proefboxen

17 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Een trio van mousserende wijnen uit de Loire en de Elzas. Klink op de eerste lentezon met deze frisse franse bubbels!

  Plus d'informations >
 2. Discover Chevallier-Bernard Frankrijk|Savoie
  60,00 €

  Een proefbox van 5 nieuwe wijnen van het koppel wijnmakers van Chevallier-Bernard, onlangs nog door de 'Guide Hachette des Vins' tot Wijnmaker van het Jaar 2021 verkozen. Frisse wijnen uit de Savoie, op hun fruit gemaakt, met een goede herkenbaarheid van druif en terroir.

  Plus d'informations >
 3. New Arrivals Box
  65,00 €

  De 3 nieuwste wijndomeinen uit ons cool climate assortiment, te ontdekken in een proefbox. Proef zelf deze nieuwkomers uit België, Frankrijk en Luxemburg!

  Plus d'informations >
 4. Discover Tokaj Des vins uniques d'une région unique
  65,00 €

  Bien que la Hongrie soit l'un des pays viticoles les plus polyvalents d'Europe, les vins nous sont moins connus. Il est temps de changer cela!

  Plus d'informations >
 5. Discover Tantaka Proefbox Spanje|Txakoli de Alava
  79,00 €

  Een proefbox van 4 nieuwe wijnen van Juanjo Tellatetxe Tanaka. Wijnen die op traditionele wijze geproduceerd worden, met het oog op eerlijkheid en respect voor het milieu. Verwacht je aan een complex en uitgebalanceerd glas bij deze witte wijnen uit het Baskenland.

  Plus d'informations >
 6. Een selectie van drie uitzonderlijke Duitse rieslings van onze beste domeinen. Als je dacht dat je alle stijlen had geproefd, is deze Discover box een fijn avontuur!

  Plus d'informations >
 7. Oostenrijk Proefbox
  90,00 €

  Breng Oostenrijk naar jou thuis met deze cool climate proefbox. Ontdek de typische variëteiten van het land dankzij deze proefbox, 6 verschillende flessen in wit en rood, inclusief wijnfiches met info over de wijn en het domein.

  Plus d'informations >
 8. Verwacht in deze "Bestseller Box" niets minder dan de absolute top uit de Vinetiq charts. Stuk voor stuk wijnen die culinair breed inzetbaar zijn én garant staan voor onbekommerd drinkplezier.

  Plus d'informations >
 9. Proefbox Medaillewinnaars Prijsbeesten Beste Belgische Wijn 2021
  99,00 €

  Een fijne selectie uit ons assortiment goudenzilveren of bronzen medailles tijdens de 'Beste Belgische Wijn' tasting 2021, een wijnwedstrijd georganiseerd door de Vereniging Vlaamse Sommeliers. Haal deze proefbox van 6 verschillende prijswinnaars nu in huis!

  Plus d'informations >
 10. members only
  Members Only Proefbox
  Prix spécial 110,00 € Ancien prix 132,65 €

  Nog aan het twijfelen? Bestel dan eens onze Members Only Proefbox met 6 wijnen die de zomer in je glas toveren. Na een uitgebreide proefsessie, vul je zo later deze maand gemakkelijk jouw wijnkelder verder aan met jouw favoriete 5 + 1 Member Deals! 

  Plus d'informations >
 11. Proefbox Canada
  110,00 €

  Canada is verre van het meest voor de hand liggende wijnproducerende land. Toch zijn de Canadese wijngaarden in staat om zowel kwaliteit als kwantiteit te produceren. Ga op ontdekking en laat je verrassen door deze Canadese klassewijnen.

  Plus d'informations >
 12. Riesling Tasting Box
  110,00 €

  ‘Riesling, die Königin der Trauben’, beweert men in Duitsland wel eens. En terecht! Zes flessen Duitse riesling boordevol mineraliteit, fijne zuren en rijp fruit. Zum wohl!

  Plus d'informations >
 13. Belgian Bubbels Proefbox De Beste Belgische Bubbels 2021
  129,00 €

  Belgische schuimwijnen scheren internationaal hoge toppen; de gouden medailles van "Beste Belgische Wijnen 2021" bevestigen dit alleen maar. Elegant, verfijnd en delicaat, deze bubbels van eigen bodem moet je geproefd hebben. 

  Plus d'informations >
 14. Discover Germany Box
  130,00 €

  Ontdek Duitsland als wijnland dankzij het meest uitgebreide boek ‘Wijnland Duitsland’ en deze proefbox van 6 Duitse wijnen.

  Plus d'informations >
 15. Voor Pinot Noir liefhebbers die zin hebben om eens wat nieuwe Pinot paden te bewandelen. 6 elegante rode wijnen uit verschillende cool climate regio's van over de hele wereld.

  Plus d'informations >
 16. Wijnmaker Abi Duhr van Château Pauqué is de pionier in de Luxemburgse wijnbouw. Ontdek 6 van zijn wijnen dankzij onze proefbox en laat je verrassen door Luxemburgse grootheid. Een aanrader!

  Plus d'informations >
 17. Ontdek Duitsland als wijnland dankzij het meest uitgebreide boek ‘Wijnland Duitsland’ en deze uitgebreide proefbox van 12 Duitse wijnen.

  Plus d'informations >

17 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©