Rosé

5 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Abbotts & Delaunay Rosé 2020 Frankrijk|Languedoc-Roussillon
  7,95 €

  Deze zalmroze doordrinker brengt verfrissing in het glas. De Grenache zorgt voor aroma's van wilde aardbeien, sappige rode besjes en een klein beetje kruidigheid. In de mond overheerst fraicheur en sappig klein rood fruit. Ook hier geeft de Grenache een tikje kruidigheid als contra voor het rijpe fruit. Plezierwijn die de zon in het glas brengt.

  Plus d'informations >
 2. TASTE IN STORE
  Ioppa Nebbiolo 'Rusin' Rosato 2019 Italie|Alto Piemonte|Colline Novaresi
  12,25 €
  Un rosé de Nebbiolo ? Mais oui ! Et délicieux avec ça ! Robe rose saumon, nez de fruits rouges juteux et de roses en fleur. Attaque en bouche pleine de fraîcheur avec des notes marquées de fruit et d'épices. Une sensation couronnée ensuite par la structure du Nebbiolo. Ce qui lui procure structure et longueur. Pas un vin mou du genou donc, mais bien un rosé de caractère issu de la merveilleuse région de l'Alto Piemontese. Plus d'informations >
  Rupture de stock
 3. Naturtrüb
  Weingut Weszeli Eden Rosé 'Naturtrüb' 2020 Oostenrijk|Kamptal
  12,50 €

  Een pittige Oostenrijkse Rosé op basis van voornamelijk Zweigelt en een vijfde Cabernet Franc. Vermoeien doet hij niet. Lichtheid, verfijndheid en complexiteit gaan hand in hand. We vinden een subtiel floraal boeket met delicaat rood fruit ondersteund door pittige kruidigheid. Deze wijn werd noch gefilterd, noch geklaard zodat er nog een verdere rijping in de fles kan plaatsvinden, wat de expressiviteit ten goede komt.

  Plus d'informations >
 4. Domaine de Terres Blanches Sancerre Rosé 2019 Frankrijk|Loire|Sancerre
  18,95 €

  Dit prestigieuze huis heeft een verrassend gastronomische rosé in huis. In de neus vinden we fruitige aroma's van klein rood fruit zoals kersen en rode bessen. Het mondgevoel is levendig en zit vol spanning. De fruitdensiteit is net voldoende om hem interessant te maken, hier geen snoeperig fruitbommetje maar een gebalanceerde, kruidige rosé voor zij die meer verwachten.

  Plus d'informations >
 5. taste in store
  Cristom Vineyards Rosé of Pinot Noir 'Estate' 2019 Verenigde Staten|Oregon|Willamette Valley
  25,95 €
  Deze Eola-Amity Hills rosé werd gemaakt van druiven die extra lang konden blijven hangen aan de ranken dankzij een droge nazomer. Dat resulteert in meer smaakintensiteit en complexiteit. Rijpe en succulente watermeloen en bosaardbeitjes, ondersteund door een beetje structuur van de korte vatrijping. Niet enkel als aperitief maar ook heerlijk bij een barbecue of een gegrild visje. Plus d'informations >

5 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©