Specials

7 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Vous ne savez pas quel vin offrir comme cadeau? Vous cherchez un cadeau de dernière minute? Le chèque cadeau (digitale) est une solution idéale!

  Plus d'informations >
 2. Mini handgel van 50 ml om makkelijk mee te nemen en je handen eender wanneer te ontsmetten.

  Plus d'informations >
 3. De veiligheid van jezelf en je omgeving is van absolute prioriteit. Onze herbruikbare stoffen mondmaskers kunnen deze garanderen, maar hou natuurlijk ook de nodige afstand.

  Plus d'informations >
 4. Pulltap's Professional Sommelier 'Vinetiq' Het perfecte sommeliermes
  8,00 €

  Het perfecte sommeliermes, vervaardigd uit gestanst staal, verstevigd met een kunststof kern. Het dubbele hevelsysteem is evenals de spiraal vervaardigd uit RVS. Tevens is de sommelier uitgerust met een speciaal ontworpen gekarteld mesje, hiermee verwijdert u de capsule op een snelle en gemakkelijke manier.

  Plus d'informations >
 5. De Valke Vleug fashion collection. Eco-friendly unisex t-shirt met opdruk op borst en rug. 100% katoen. Ronde hals, korte mouwen.

  Plus d'informations >
 6. Wine Folly hét cursusboek voor iedere toekomstige vinoloog en wijnliefhebber
  24,00 €

  Wine Folly is een essentiële gids voor een nieuwe generatie wijndrinkers en -liefhebbers. Rood of wit? Cabernet of Merlot? Licht of vet? Welke wijn te combineren met welk gerecht? Schep orde in de chaos van dit alles met dit  uniek, visueel wijnboek, vol kleurrijke infographics, handige verwijzingen en tabellen.

  Plus d'informations >
 7. World Atlas of Wine 8th Edition Het meest bruikbare boek over wijn ooit gepubliceerd
  50,00 €

  Maar weinig boeken over wijn kunnen bestempeld worden als ‘classic’ maar voor ons is dit een onvervalste klassieker, een onmisbaar boek, een boek dat thuishoort op de boekenplank van elke vinoloog.

  Plus d'informations >

7 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©