Specials

13 articles

par page
Par ordre décroissant
 1. Vinetiq Cool Gifts
  2,40 €

  Luxueuze geschenkverpakking voor 1 fles om de favoriete wijn van de gelukkige in te stoppen.

  Plus d'informations >
 2. Mini handgel van 50 ml om makkelijk mee te nemen en je handen eender wanneer te ontsmetten.

  Plus d'informations >
 3. Vinetiq Tote Bag
  5,00 €

  Een originele Vinetiq-draagtas in 100% ecologisch katoen. Handig & stevig formaat waar je vlot 3 tot 4 wijnflessen mee draagt, én stijlvolle metgezel voor al jouw andere inkopen.

  Plus d'informations >
 4. Luxueuze geschenkverpakking voor 2 flessen om de favoriete wijnen van de gelukkige in te stoppen.

  Plus d'informations >
 5. Luxueuze geschenkverpakking voor 3 flessen om de favoriete wijnen van de gelukkige in te stoppen.

  Plus d'informations >
 6. Luxueuze geschenkverpakking voor 4 flessen om de favoriete wijnen van de gelukkige in te stoppen.

  Plus d'informations >
 7. De Valke Vleug fashion collection. Eco-friendly unisex t-shirt met opdruk op borst en rug. 100% katoen. Ronde hals, korte mouwen.

  Plus d'informations >
 8. Luxueuze geschenkverpakking voor 6 flessen om de favoriete wijnen van de gelukkige in te stoppen.

  Plus d'informations >
 9. Wild Adam, een unieke blend van 50% appelcider en 50% Lambiek, is is het nieuwe geesteskind van Andy De Brouwer (Beste Maître d’Hôtel van België 2019) en Manu De Cort waar ze 3 jaar aan hebben gewerkt. Wilde geuren van de spontane vergisting, verfrissende appelzuren en complexiteit door een tweede vergisting op fles. Hij werd niet gedegorgeerd waardoor hij zal blijven evolueren. Voor een natuurlijke smaakbeleving zet je de fles best even op z’n kop.

  Plus d'informations >
 10. Pulltap's Professional Sommelier 'Vinetiq' Het perfecte sommeliermes
  15,95 €

  Het perfecte sommeliermes, vervaardigd uit gestanst staal, verstevigd met een kunststof kern. Het dubbele hevelsysteem is evenals de spiraal vervaardigd uit RVS. Tevens is de sommelier uitgerust met een speciaal ontworpen gekarteld mesje, hiermee verwijder je de capsule op een snelle en gemakkelijke manier.

  Plus d'informations >
 11. Vinetiq Boek Wine Folly (Madeleine Puckette) hét cursusboek voor iedere toekomstige vinoloog en wijnliefhebber
  24,00 €

  Wine Folly is een essentiële gids voor een nieuwe generatie wijndrinkers en -liefhebbers. Rood of wit? Cabernet of Merlot? Licht of vet? Welke wijn te combineren met welk gerecht? Schep orde in de chaos van dit alles met dit  uniek, visueel wijnboek, vol kleurrijke infographics, handige verwijzingen en tabellen.

  Plus d'informations >
  Rupture de stock
 12. Manu De Cort & Andy De Brouwer Wild Adam MAGNUM België|Pajottenland
  29,95 €

  Wild Adam, een unieke blend van 50% appelcider en 50% Lambiek, is is het nieuwe geesteskind van Andy De Brouwer (Beste Maître d’Hôtel van België 2019) en Manu De Cort waar ze 3 jaar aan hebben gewerkt. Wilde geuren van de spontane vergisting, verfrissende appelzuren en complexiteit door een tweede vergisting op fles. Hij werd niet gedegorgeerd waardoor hij zal blijven evolueren. Voor een natuurlijke smaakbeleving zet je de fles best even op z’n kop.

  Plus d'informations >
 13. Vinetiq Boek Wijnland Duitsland - Gerd Brabant & Marc Roovers Een niet te missen naslagwerk voor wijnliefhebbers en sommeliers!
  45,00 €

  Gerd Brabant en Marc Roovers hebben met Wijnland Duitsland een uniek naslagwerk geschreven. Een inspirerend boek, dat niet alleen heel wat achtergrond biedt over de wetgeving, de geschiedenis en de regio’s, maar ook elk wijngebied afzonderlijk belicht.

  Plus d'informations >

13 articles

par page
Par ordre décroissant
Copyright Vinetiq 2018 ©