Passionate Sales

Passionate Sales

Wat moet je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze prestigieuze portfolio aan cool climate wijnen en dit voor de sector van betere brasseries, restaurants en grotere bedrijven.

Je werkt nauw samen met het management en staat mee in voor de groei van het bedrijf.

Je helpt bij de organisatie en invulling van events gericht op je klantenbestand.

Wie zoeken we?

Je bent een geboren verkoper met een zwak voor gastronomie en stijl. Je hebt een behoorlijke commerciële en technische bagage in de wijnsector, diploma Sommelier of WSET is een echt pluspunt. Je houdt er van mensen te ontmoeten en relaties op te bouwen en je vindt service en uitmuntendheid de essentie van zaken doen. Je kan perfect zelfstandig werken maar je voelt je ook thuis in een team van gelijkgezinden. Je hebt een groot doorzettingsvermogen, gedreven door optimisme en passie, geholpen door zin voor humor en nuchterheid. Tweetaligheid (Nl en Fr) is een troef.

Wat bieden we je?

Je staat mee aan de wieg van een sprankelende onderneming met grote ambities en je zal deel uitmaken van een dynamisch team. We bouwen een aantrekkelijke portfolio uit waar je echt mee aan de slag kan. Tot begin 2020 is je werkplaats Strombeek-Bever. Nadien zal de organisatie gloednieuwe kantoren betrekken op het eigendom en wijndomein te Puurs. Verloning en voordelen volgens ervaring en competenties. Alle samenwerkingsmodellen zijn bespreekbaar.

Solliciteer vandaag!

Mail je motivatie en een recent CV naar [email protected]

Copyright Vinetiq 2018 ©