SOS Sommelier
SOS Sammy Geen tijd om het zelf uit te zoeken?
Wil je zeker zijn van je keuzes? Sammy helpt je graag!

Je organiseert een etentje en je weet niet welke wijn je erbij moet serveren? Ben je op zoek naar de perfecte wijn-spijs combinatie? Wil je je gasten verrassen? Laat je begeleiden door Sammy!

 

Contacteer Sammy

[email protected]

+32 (0)471 11 38 02

Foodpairing

Wijnen kunnen op wonderlijk wijze de smaken aan tafel tot een hoger niveau tillen. Zowel het gerecht als de wijn zelf komen mooier tot hun recht indien ze aan elkaar gekoppeld worden volgens de regels van de kunst.

Feest of etentje met een uitgekiend menu en zoek je naar de beste match qua wijnen? Mail ons je menu en Sammy doet een voorstel van de best passende wijnen, volgens jouw budget.

Smaakadvies

Smaken verschillen en ze benoemen en determineren kan een uitdaging zijn. Ben je op zoek naar dé ultieme wijnen voor je kelder? Of loop je verloren tussen de wijnen en technische termen? Sammy zoekt samen met jou naar de wijnstijlen die het best bij je passen.

Geschenken

Wil je klassevol en apart uit de hoek komen bij je relaties of klanten? Een mooi cadeau dat je met persoonlijke aandacht wil samenstellen? Sammy denkt met je mee bij het samenstellen van geschenken en pakketten op maat.

Copyright Vinetiq 2018 ©