Join
The
Club
SOS Sommelier Geen tijd om het zelf uit te zoeken? Wil je zeker zijn van je keuzes? Wij helpen graag.
Volledig gratis voor onze Vinetiq Club members.
Foodpairing

Wijnen kunnen op wonderlijk wijze de smaken aan tafel tot een hoger niveau tillen. Zowel het gerecht als de wijn zelf komen mooier tot hun recht indien ze aan elkaar gekoppeld worden volgens de regels van de kunst.

Feest of etentje met een uitgekiend menu en zoek je naar de beste match qua wijnen? Mail ons je menu en we doen een voorstel van de best passende wijnen, volgens jouw budget.

Smaak en stijladvies

Smaken verschillen.  Ze benoemen en determineren kan een uitdaging zijn. Oefening helpt maar vraagt tijd! De Vinetiq sommeliers en wijnprofessionals zijn getraind en meester in smaakadvies.

Op zoek naar dé ultieme wijnen voor je kelder? Of loop je verloren tussen de wijnen en technische termen? Samen zoeken we naar de wijnstijlen die het best bij je passen.

Geschenken

Wil je klassevol en apart uit de hoek komen bij je relaties of klanten? Een mooi cadeau dat je met persoonlijke aandacht wil samenstellen? We denken met je mee en bieden geschenken en pakketten op maat met eigen touch.

Je kan ook altijd een kijkje nemen in ons assortiment samengestelde pakketten. Elk geschenk wordt met grote zorg ingepakt en voorzien van de nodige uitleg per wijn.

Copyright Vinetiq 2018 ©